• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Consultanta ASRO pentru verificarea actualitatii standardelor ISO

CONSULTANŢĂ PENTRU VERIFICAREA ACTUALITĂŢII STANDARDELOR CUPRINSE ÎN CAIETELE DE SARCINI

Ordonanţa de urgenţă nr. 34/2006 privind atribuirea contractelor de achiziţie publică, a contractelor de concesiune de lucrări publice şi a contractelor de concesiune de servicii, prevede la Secţiunea 3 – reguli de elaborare a documentaţiei de atribuire faptul că, în caietul de sarcini, specificaţiile tehnice prioritare în achiziţiile publice trebuie să fie standardele naţionale care adoptă standarde europene, standarde internaţionale sau alte standarde, în ordinea citată.

De aceea, este necesar ca elaboratorii caietelor de sarcini să fie informaţi asupra ultimelor apariţii ale standardelor iar standardele cuprinse în acestea să fie în vigoare.

Consultanţa constă în verificarea documentaţiei de atribuire (caietele de sarcini) din punct de vedere al actualităţii standardelor şi furnizarea standardelor solicitate.

Acest tip de consultanţă se adresează atât autorităţilor şi instituţiilor bugetare, cât şi organizaţiilor care oferă consultanţă pentru realizarea caietelor de sarcini.

sursa: www.ASRO.ro

27th February 2011 - Consultanta ASRO pentru verificarea actualitatii standardelor ISO » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE