• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Conformitate cu standardul ISO 26000 pt Générale des Services

Agentia de personal Générale des Services se declara in conformitate cu standardul ISO 26000 pentru responsabilitate sociala

10 iulie 2011. Générale des Services, agentie specializata in servicii de personal, declara ansamblul retelei sale de franciza ca fiind in conformitate cu standardul ISO 26000, un standard ISO pentru responsabilitatea sociala.

Aceasta calificare in conformitate cu standardul ISO 26000 atribuita in urma realizarii unui studiu de piata privind satisfactia angajatilor fata de cele sapte teme centrale ale responsabilitatii sociale, se refera la liniile directoare pe care trebuie sa le urmeze organizatiile in privinta dezvoltarii durabile si a responsabilitatii sociale.

Générale des Services are 22 de agentii in Franta. Reteaua este membra a Federatiei franceze a francizelor, ca si a Federatiei serviciilor destinate persoanelor fizice.

Pentru a afla mai multe informatii despre Générale des Services, vizitati site-ul acesteia, www.generaledesservices.com.

14th July 2011 - Conformitate cu standardul ISO 26000 pt Générale des Services » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE