• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

CompuCycle castiga certificarea ISO 14001:2004

Certificarea ISO 14001 pentru mediu vine in completarea certificarii R2 dobandite anul trecut

2 martie 2012. Firma de reciclare de produse electronice CompuCycle din Houston a anuntat obtinerea de curand a certificarii ISO 14001: 2004 pentru activitatea sa de reciclare de electronice.

CompuCycle a fost auditata si recunoscuta de organismul de certificare Perry Johnson Registrars in luna februarie 2012. Cu un an in urma, compania mai primise si certificarea R2.

ISO 14001:2004 este un standard international pentru managementul mediului, care ajuta organizatiile sa isi reduca la minim procesele care in mod potential au un impact negativ asupra mediului si sa respecte in acelasi timp legile, reglementarile si cerintele ambientale in vigoare.

“Certificarea ISO 14001 este o precautie pe care si-o iau companiile interesate de reciclarea responsabila a echipamentelor electronice si in distrugerea permanenta a datelor interne; certificarea garanteaza ca produsele nu sunt exportate sau aruncate la gropile de gunoi in mod iresponsabil,” a declarat Clive Hess, presedintele CompuCycle. “Noi obtinem toate certificarile necesare pentru a furniza continuu servicii sustenabile si sigure.”

CompuCycle este o afacere de familie infiintata in 1996 de John Hess si de fiul sau, Clive Hess. Inainte de a deveni o companie de reciclare de echipamente electronice, CompuCycle era cunoscuta drept Complex Metals Incorporated si se ocupa in principal de comertul cu metale. Odata cu cresterea pietei tehnologice, a devenit evident ca exista o piata mai extinsa pentru eliminarea responsabila fata de mediu a echipamentului electronic uzat, ceea ce a dus la crearea CompuCycle.

In ultimii 15 ani, CompuCycle si-a tinut promisiunea de a aplica numai practici de reciclare prietenoase cu mediul si sigure. In ianuarie 2011, CompuCycle a devenit prima companie din Houston certificata R2 pentru reciclarea responsabila. Impreuna cu aceasta certificare ISO 14001, aceasta a dus la cresterea reputatiei companiei. Pentru mai multe informatii, vizitati www.compucycle.net.

8th March 2012 - CompuCycle castiga certificarea ISO 14001:2004 » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE