• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Complex turistic obtine certificari ISO 9001 si OHSAS 18001

25 octombrie 2012. Complexul turistic Mare Nostrum Resort din Tenerife, apartinand grupului Expo Hoteles & Resorts, a obtinut de curand cu succes certificarile ISO 9001 si OHSAS 18001.

Obiectivul standardului international ISO 9001 este cresterea constanta a capacitatii organizatiilor de a furniza produse si/sau servicii care indeplinesc toate cerintele pietei, promovand astfel satisfactia clientilor si imbunatatirea continua a proceselor.

In vederea obtinerii certificarii OHSAS 18001, Mare Nostrum Resort si-a implementat un sistem de management al sanatatii si securitatii ocupationale, obiectivul acestui demers fiind crearea unui loc de munca mai sigur. Aceasta certificare permite prevenirea riscurilor, aplicarea masurilor de control necesare si promovarea inovatiei in mediul de lucru pentru a preveni accidentele si pentru a crea un mediu mai sanatos pentru angajati. Certificarea OHSAS 18001 demonstreaza angajamentul ferm asumat de Mare Nostrum in privinta securitatii personalului sau.

Succesul inregistrat de procesul de certificare ISO si OHSAS se bazeaza pe implicarea intregului comitet de conducere, compus din responsabilii departamentelor si condus de directorul general Esteban Sedano, care a initiat aceasta strategie si si-a instruit echipa in privinta managementului proceselor.

Obtinerea certificarilor ISO 9001 si OHSAS 18001 a fost posibila si datorita serviciilor de consultanta oferite de Luaces Consultores, iar domeniul certificarilor acopera toate hotelurile complexului (Sir Anthony 5*, Mediterranean Palace 5* si Cleopatra Palace 4*), ca si auditoriul-piramida din Arona si catamaranul Lady Shelley, singurul de pe insula care detine aceste certificari. Pentru mai multe informatii, vizitati www.marenostrumresort.com.

5th November 2012 - Complex turistic obtine certificari ISO 9001 si OHSAS 18001 » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE