• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Companiilor din Azerbaijan li se recomanda sa implementeze HACCP

Companiilor din Azerbaijan li se recomanda sa aplice sistemul international de management al sigurantei alimentare ISO 22000 / HACCP

Azerbaijan, Baku, 8 februarie
Introducerea sistemului international de management al sigurantei alimentare (vezi HACCP, ISO 22000analiza riscurilor si a punctelor critice de control) va juca un rol important in promovarea exportului de bunuri din Azerbaijan catre pietele straine, inclusiv catre tarile Uniunii Europene, va creste protectia consumatorului si va furniza populatiei produse calitative si sigure, a declarat ministrul dezvoltarii economice marti.

Protectia Nationala a Consumatorului si Serviciul Diplomatic Antitrust din cadrul Ministerului Dezvoltarii Economice au lansat astazi un seminar despre aspectele teoretice si practice privind implementarea sistemelor HACCP, ISO 22000 in intreprinderi, beneficiind de sprijin din partea Societatii Germane pentru Cooperare Internationala (GIZ) ca parte a activitatilor educationale.

La seminarul de doua zile vor fi prezenti pana la 50 de intreprinzatori activand in productia si procesarea alunelor si a sucului de rodie, ca si specialisti apartinand organelor de stat adiacente.

Expertii straini invitati de catre GIZ vor expune bazele sistemelor HACCP, ISO 22000, folosirea lor in intreprinderi, cerintele pentru impachetarea produselor, etichetare, depozitare, transport, constituirea in intreprinderi a sistemului de control.
sursa: http://en.trend.az/

28th February 2011 - Companiilor din Azerbaijan li se recomanda sa implementeze HACCP » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE