• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Trei companii au incheiat programul New Mexico 9000

Ele urmeaza sa se certifice ISO 9001:2008

26 octombrie 2012. Trei mici intreprinderi din statul american New Mexico au terminat programul New Mexico 9000, care pregateste micile intreprinderi pentru a concura in obtinerea de contracte nationale si internationale.

“New Mexico 9000 este un program excelent pentru micile intreprinderi care depun eforturi pentru a deveni certificate ISO 9001. El le permite sa obtina contracte cu organizatii ca Sandia si Los Alamos National Labs, sau cu mari corporatii ca Intel Corp. si Boeing Co., garantand ca nevoile acestor organizatii si ale partilor interesate in privinta calitatii sunt indeplinite,” a declarat secretarul de dezvoltare economica Jon Barela, care a participat la o ceremonie organizata vineri la sediul New Mexico Manufacturing Extension Partnership.

Certificarea ISO 9001 a fost conceputa de Organizatia Internationala pentru Standardizare si poate fi obtinuta de organizatiile de orice marime si din orice sector de activitate. Certificarea ISO poate fi un proces indelungat si costisitor, si de aceea NMEDD ofera programul New Mexico 9000 bazandu-se pe incasarile brute, un program care poate fi incheiat chiar si in patru luni, participantii stabilindu-si propriul ritm de implementare a standardului ISO 9001.

Cele trei companii care se vor certifica ISO 9001:2008 sunt urmatoarele:
– Private Label Select, www.privatelabelselect.com: Cu sediul in Taos, Private Label Select este un producator de produse cosmetice si de ingrijire (balsamuri de buze, luciuri de buze etc.). Private Label Select a fost una dintre primele unitati de productie din Statele Unite certificate de USDA ca fabricand produse organice.
– Bladewerx LLC, www.bladewerx.com: Cu sediul in Rio Rancho, compania Bladewerx ofera instrumente si produse de inginerie software si servicii dedicate protectiei impotriva radiatiilor si masuratorilor.
– Today’s Restoration DKI, www.todaysdki.com: Compania din Albuquerque ofera interventii de urgenta, servicii de detectare a scurgerilor, de atenuare a daunelor facute de inundatii, de curatenie dupa incendii, de reconditionare a cladirilor afectate de mucegai si de emisiile de azbest.

Urmatoarea sesiune New Mexico 9000 va incepe pe 18 ianuarie 2013 in Albuquerque. Pentru mai multe informatii despre acest program, vizitati nm9000.org.

2nd November 2012 - Trei companii au incheiat programul New Mexico 9000 » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE