• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Companie de mentenanta, reparatii si revizii se certifica ISO 9001

Gulf Technics obtine certificarea calitatii ISO 9001 si recunoasterea operatiunilor sale

4 octombrie 2012. Compania de mentenanta, reparatii si revizii din Bahrain Gulf Technics (GT) a fost distinsa cu certificarile ISO 9001:2008 si AS/EN9120 ca urmare a unui audit amanuntit care a acoperit toate operatiunile sale.

Domeniul certificarii acopera furnizarea de piese aeronautice si gestionarea lor in timpul operatiunilor de transport aerian desfasurate in intreaga lume, incluzand coordonarea serviciilor de reparatii si revizii aplicate acestora.

Directorul general interimar al companiei, Mahmood Al Balooshi, a declarat: “Obtinerea certificarii AS/EN9120 va face compania foarte cunoscuta si ne va aduce cu un pas mai aproape de indeplinirea telului nostru, care este acela de a deveni unul dintre cei mai buni furnizori de mentenanta, reparatii si revizii din zona MENA.”

Reusita GT in obtinerea certificarilor AS/EN 9120 si ISO 9000:2008 va avea un impact substantial asupra serviciilor oferite de companie, permitandu-i sa se alature furnizorilor de piese certificati ai bazei de date Oasis a International Aerospace Quality Group (IAQC).

Baza de date Oasis reuneste companiile certificate din aviatie, spatiu si aparare pentru a oferi servicii si produse mai valoroase la toate nivelurile lantului de aprovizionare.

Certificarea AS/EN 9120 reprezinta o dovada in industria aviatica a faptului ca toate operatiunile GT, ca si personalul, programele de formare profesionale, unitatile si documentatia acesteia se ridica la inaltimea standardelor internationale aerospatiale.

GT apartine fondului de investitii de stat Mumtalakat din Bahrain, care mai detine si Gulf Air. Gulf Technics le ofera servicii mai multor linii aeriene din regiunea Consiliului de Cooperare din Golf. In prezent, activitatile GT se concentreaza in patru directii: import, export si logistica pieselor aeronautice; reparatii si revizii ale pieselor aeronautice; mentenanta, reparatii si revizii ale avioanelor; centre de cercetare si dezvoltare. Pentru mai multe informatii, vizitati www.gulf-technics.com.

12th October 2012 - Companie de mentenanta, reparatii si revizii se certifica ISO 9001 » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE