• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Companie de administrare bunuri imobiliare isi pastreaza certificarea ISO 9001

Emiratele Arabe Unite. 7 aprilie 2012. Abu Dhabi Commercial Properties (ADCP), cea mai importanta companie de administrare de bunuri imobiliare din Abu Dhabi, a anuntat astazi ca a fost recertificata de Lloyds Register Quality Assurance (LRQA) conform standardului international ISO 9001:2008 pentru inca 3 ani.

Certificarea ISO 9001, un sprijin temeinic al celor mai mari companii din intreaga lume, este asociata unor aspecte ca performante financiare superioare, imbunatatirea mijloacelor de comunicare interne si externe, reducerea stocurilor si alte imbunatatiri ale proceselor de afaceri, ca si multiplicarii numarului de contacte comerciale si de relatii de afaceri cu unele companii si organizatii extrem de performante.

Recertificarea este o recunoastere in plus a inaltelor standarde adoptate de companie in privinta excelentei si a atentiei acordate satisfactiei clientilor.

Recertificarea ADCP conform standardului ISO 9001:2008 a fost obtinuta dupa ce auditorii de la LRQA au vizitat si au examinat toate aspectele legate de personalul companiei, de operatiunile acesteia, de relatiile cu furnizorii si de procesele interne din intreaga retea de sucursale inainte de a-si da aprobarea. Recertificarea va da asigurari tuturor partilor interesate – inclusiv proprietarilor, chiriasilor, contractorilor si vizitatorilor – ca vor primi de fiecare data aceleasi servicii de calitate.

Abu Dhabi Commercial Properties a fost infiintata de ADCB in ianuarie 2007 cu scopul de a reprezenta o filiala de servicii dedicate sectorului imobiliar. In prezent, ADCP functioneaza pe intreg teritoriul Emiratelor Arabe Unite, oferind servicii in segmentele imobiliare detinute de banci sau privat. Cel mai mare proiect ADCP este un acord cu guvernul din Abu Dhabi, care implica administrarea unor cladiri care acopera o suprafata de 55 milioane picioare patrate si constuirea a peste 750 cladiri.

Beneficiind de sprijinul unei echipe extrem de specializate de profesionisti in domeniul constructiilor si in cel imobiliar, ADCP le ofera clientilor servicii de inalta calitate prin care asigura valoarea pe termen lung a bunurilor lor imobiliare. Pentru mai multe detalii, vizitati www.adcp.ae.

9th April 2012 - Companie de administrare bunuri imobiliare isi pastreaza certificarea ISO 9001 » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE