• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Compania rwandeza Inyange obtine aprobarea ISO 22000

20 iunie 2012. Compania locala rwandeza producatoare de alimente si de bauturi Inyange Industries a primit de curand un certificat oficial al Organizatiei Internationale pentru Standardizare, ISO 22000.

Certificatul, acordat de Bureau Veritas – organism de certificare ISO care isi desfasoara activitatea in peste 100 tari si face parte din comitetul tehnic ISO/ TC34/SC17 (Sisteme de management pentru siguranta alimentelor), ajuta operatorii economici din lantul alimentar sa indeplineasca cele mai inalte standarde ale calitatii, sanatatii, sigurantei si mediului.

Standardul international de management al sigurantei alimentare, ISO 22000:2005, defineste o serie de cerinte generale privind siguranta alimentelor, care se aplica tuturor organizatiilor din industria producatoare de alimente.

Certificatul recunoscut la nivel mondial i-a fost acordat companiei ca recunoastere a inaltelor standarde ale calitatii aplicate in industria alimentara.

Potrivit unui comunicat de presa dat publicitatii de Inyange, acest proces de certificare, care a inceput in 2010, a avut ca scop atingerea unor obiective ca imbunatatirea eficientei interne prin reducerea costurilor de functionare si imbunatatirea satisfactiei clientilor prin furnizarea unor produse care indeplinesc constant cerintele acestora privind calitatea, siguranta si legalitatea.

Respectarea legilor reprezinta o componenta majora, deoarece aceasta certificare ISO 22000 contribuie la conformitatea legislativa prin auditurile interne si prin analizele manageriale efectuate in interiorul companiei.

In plus, Inyange si-a dovedit credibilitatea in afaceri cu ajutorul unei verificari independente conform standardelor consacrate si abilitatea de a obtine mai multe contracte – in special in cazul in care specificatiile achizitiilor publice impun certificarea ISO 22000 drept o conditie obligatorie pentru furnizori.

Inca de la infiintarea sa, in 1997, Inyange Industries a devenit cea mai importanta firma producatoare de alimente si de bauturi din Rwanda, fabricand o mare varietate de produse sub numele propriei marci – “Inyange”.

Compania a lansat recent o noua linie de automate de lapte, primele de acest tip de pe piata rwandeza. Pentru mai multe informatii, vizitati http://inyangeindustries.com.

2nd July 2012 - Compania rwandeza Inyange obtine aprobarea ISO 22000 » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE