• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Compania M.B.E. obtine certificarea ISO 14001

Compania Martin Brower anunta faptul ca propriul centru de distributie a obtinut certificarea ISO 14001 la sfarsitul anului 2012, demonstrand preocuparea pentru mediu a organizatiei.

Brian Hancock, presedinte Martin Brower America de Nord, a declarat: “Sustenabilitatea reprezinta o prioritate de prim rang pentru Martin Brower. Toate operatiunile noastre sunt subordonate sistemului de management ambiental, ceea ce ne permite sa reducem amprenta de carbon a produselor pe care le livram concomitent cu reducerea costurilor si a impactului asupra mediului. Auditurile externe pentru certificare ne asigura evaluarea corecta a progresului facut asigurand concentrarea eforturilor pentru indeplinirea obiectivului de reducere continua a gazelor cu efect de sera.”

Complexul sistem de management al mediului a permis companiei sa identifice posibilitatile de reducere a cantitatii de deseuri si de economisire a energiei in vederea atingerii obiectivului de diminuare progresiva a gazelor cu efect de sera si de minimizare a materialelor reziduale poluante.

“Martin Brower este lider in aplicarea celor mai bune practici de mediu” a comentat dl Cem Onus din partea companiei DEKRA Certification,Inc.

“Prin adoptarea standardelor de mediu, companiile precum Martin Brower vor castiga un avantaj competitiv, protejandu-si produsele comercializate prin internediul renumelui brandului, tinand cont de faptul ca exista o cerinta in crestere din partea consumatorilor cu privire la implementarea celor mai inalte standarde etice intr-o perioada de crestere a preturilor pentru materiile prime si de continua preocupare pentru problematica de mediu. Sustinem ca toate operatiunile desfasurate de-a lungul lantului de aproviziunare sa fie certificate ISO 14001.”

Dl Rick Westerberg, general manager Martin Brower Enfield, a declarat: “Suntem angajati in reducerea amprentei de carbon pentru produsele pe care le livram concomitent cu diminuarea impactului asupra mediului. Procesul de continua imbunatatire sustinut de ISO 14001 a permis companiei noastre sa implementeze sistemul de management ambiental in cadrul fiecarui aspect oprational al activitatii, permitand totodata crearea unei viziuni pentru obtinerea unei mai mari sustenabilitati pentru anul curent dar si pentru viitor.”

5th February 2013 - Compania M.B.E. obtine certificarea ISO 14001 » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE