• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Compania Datacert este distinsa cu certificarea ISO 27001

Clientii beneficiaza de angajamentul intransigent al companiei fata de securitatea informatiilor, cu ajutorul ISO 27001

Houston, Texas. 27 martie 2012. Datacert, Inc., un important furnizor global de solutii de management juridic pentru intreprinderi, a anuntat astazi ca a castigat certificarea recunoscuta international ISO 27001 pentru sistemul de management al securitatii informatiei (SMSI) care sprijina solutiile globale de gazduire ale companiei.

ISO 27001 este standardul mondial pentru implementarea si certificarea unui SMSI. Standardul include o serie de cerinte clar definite pentru elaborarea, administrarea si mentinerea unui SMSI si recomanda o abordare orientata spre riscuri in privinta masurilor de control necesare pentru a proteja bunurile informatice ale organizatiei. Aceasta certificare ISO 27001 obtinuta de Datacert se refera la departamentul IT al sediului central al companiei din Houston, Texas, unde sunt gestionate centralizat toate solutiile de gazduire oferite clientilor.

“Clientii Datacert sunt in special corporatii din topul Fortune 500, cu propriile politici stricte in privinta securitatii, familiarizate deci cu masurile riguroase de control al securitatii si cu procesul de certificare impus de obtinerea certiicarii ISO 27001,” a declarat Joe McMorris, vicepresedintele departamentului IT din cadrul Datacert. “Securitatea informatiilor clientilor nostri, in special intr-un mediu de gazduire, este de o importanta primordiala pentru ei. Prin urmare, ei cer ca furnizorii lor de solutii sa se conformeze celor mai inalte standarde posibile, iar Datacert ramane lider de piata prin acest angajament fata de securitatea informatiei, pe care ni l-am asumat obtinand aceasta certificare.”

Procesul alcatuit din trei etape care a dus la obtinerea certificarii ISO 27001 a inceput prin organizarea unei preevaluari efectuate de un organism acreditat de certificare, care a avut in vedere examinarea politicilor interne ale companiei si a cadrului de lucru pentru a determina stadiul de pregatire in care se afla compania in acel moment. In continuare au fost analizate indeaproape politicile si procesele aplicate in companie.

Ultima etapa, in care s-a determinat acordarea certificarii, a inclus o testare aprofundata la fata locului pentru a confirma ca platforma de dezvoltare a SMSI a fost implementata corespunzator si ca va fi mentinuta in conformitate cu standardul.

Datacert a primit certificarea ISO 27001 de la BrightLine, un furnizor acreditat de servicii de asigurare si de conformitate. Certificarea este valabila trei ani, rastimp in care vor avea loc periodic inspectii la sediul companiei pentru a garanta mentinerea conformitatii.

Datacert este o companie inovatoare din punct de vedere tehnologic si un furnizor de servicii si de programe software din domeniul managementului juridic al intreprinderilor, care le permit departamentelor juridice sa colaboreze mai eficient, sa vina in intampinarea nevoilor in continua schimbare ale mediului de afaceri si sa ia mai usor decizii strategice. Oferta Datacert include produsul vedeta al companiei, Passport®, o platforma tehnologica care urmeaza sa fie patentata, si o multitudine de aplicatii de managment juridic. Solutiile Datacert sunt raspandite in 150 de tari din intreaga lume.

Pentru informatii suplimentare, vizitati site-ul companiei: www.datacert.com.

1st April 2012 - Compania Datacert este distinsa cu certificarea ISO 27001 » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE