• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Compania CGG obtine tripla certificare ISO

Compania Gold International Resources obtine certificarile ISO 9001, ISO 14001 si OHSAS 18001

Compania China Gold International Resources Corp. Ltd. (CGG.TO) a obtinut certificarile ISO 9001 (managementul calitatii), ISO 14001 (protectia mediului) si OHSAS 18001 (siguranta si sanatatea la locul de munca) prin intermediu Serviciului de acreditare al Regatului Unit (United Kingdom Accreditation Service), Sistemului comun de acreditare al Australiei si Noii Zeelande (Joint Accreditation System of Australia and New Zealand) dar si din partea celei mai importante institutii nationale in domeniu, Serviciul national chinez de acreditare pentru declaratiile de conformitate (China National Accreditation Service for Conformity Assessment).

“Aceste trei certificari confirma angajamentul CGG pentru calitate, siguranta si mediu” a declarat domnul Xin Song, CEO al companiei sus mentionate.

“Echipa CGG a gestionat cu succes auditurile, consfatuirile, instruirea personalului si imbunatatirile necesare pentru constructia unui sistem de management al calitatii care sa indeplineasca inaltele standarde internationale necesare pentru obtinerea acestor certificari. Aceasta realizare din partea companiei are rolul de a intari increderea actionarilor si a angajatilor, oferind totodata si un sistem de evaluare pe baza caruia sa se continue imbunatatirile permanente”.

3rd January 2013 - Compania CGG obtine tripla certificare ISO » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE