• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

CNA-Q primeste trei certificari ISO

27 aprilie 2012. Departamentul administrativ al colegiului College of the North Atlantic – Qatar (CNA-Q) a reusit sa obtina de curand certificarile internationale ISO 9001, ISO 14001 si OHSAS 18001, devenind astfel prima institutie din sectorul educatiei din Qatar care se poate mandri cu o asemenea realizare.

Domeniul certificarilor, care au fost acordate de SGS Qatar, acopera serviciile de management al calitatii, sistemul de management al mediului si specificatiile de evaluare a sanatatii si sigurantei ocupationale.

“Oricare dintre aceste certificari ar constitui in sine o realizare meritorie,” a spus Shawn Brace, vicepresedintele departamentului financiar si administrativ din cadrul CNA-Q.

“Cu toate acestea, a le primi pe toate trei demonstreaza un angajament deosebit fata de calitate, ceea ce este un indicativ al activitatilor care se desfasoara in departamentul nostru administrativ.”

In timpul procesului de certificare ISO, departamentul a efectuat o analiza a lipsurilor in colaborare cu SGS Qatar, pentru a determina ce sisteme si procese trebuie sa fie implementate, care trebuie sa fie modernizate si care functioneaza in mod corespunzator.

“Procesele implementate au fost extrem de eficiente,” a remarcat Jose Alex, directorul de certificare a sistemelor din cadrul organismului de certificare SGS Qatar.

“Am descoperit ca sistemele fusesera incorporate intr-o asemenea maniera incat nu existau cu adevarat deficiente. Am mai descoperit si ca modul in care erau implementate sistemele conducea la oportunitati de imbunatatire continua.”

Avand in vedere ca departamentul IT al colegiului a primit certificarea ISO in 2011, recentele distinctii transforma CNA-Q in singura institutie de felul sau din Consiliul de Cooperare din Golf (GCC) care detine aceste patru certificari ISO.

CNA-Q a fost inaugurat in septembrie 2002 printr-un acord intre Statul Qatar si College of the North Atlantic, Canada. Colegiul combina o programa analitica de tip canadian cu expertiza industriala in patru directii: stiintele sanatatii, tehnologia informatiei, ingineria si studiile de afaceri. In cadrul colegiului mai exista si o academie de securitate si un centru pentru studii financiar-bancare. Pentru mai multe informatii, vizitati www.cna-qatar.com.

29th April 2012 - CNA-Q primeste trei certificari ISO » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE