• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Classic Diagnostic Imaging primeste certificare ISO 9001

Classic Diagnostic Imaging obtine certificare ISO 9001 : 2008

Macedonia, 15 iunie 2011. Classic Diagnostic Imaging, lider mondial in producerea de componente de imagerie medicala si in reconditionarea de echipamente medicale, a primit de curand certificarea ISO 9001:2008 pentru sistemul sau de management al calitatii.

Aceasta certificare reprezinta rezultatul eforturilor depuse, al dedicarii demonstrate, al consecventei in furnizarea de produse de calitate si al abilitatilor conducerii si personalului Classic Diagnostic Imaging.

“Realizarea aceasta ofera dovezi clientilor, furnizorilor si angajatilor nostri in sensul angajamentului pe care ni l-am luat fata de calitatea produselor si fata de satisfacerea constanta a clientilor”, a declarat Melanie Moss, inspector si reprezentant al managementului ISO.

Pentru a castiga certificatul ISO, Classic Diagnostic Imaging s-a supus unui proces intensiv care a inclus dezvoltarea unui sistem de management al calitatii, analize, audituri interne, activitati premergatoare auditului final, totul culminand cu exhaustivul audit de inregistrare care a durat doua zile si care a fost efectuat de SRI Quality Registrars.

ISO 9001:2008 se bazeaza pe procese; certificarea recunoaste organizatiile care stabilesc o legatura intre obiectivele de afaceri si eficacitatea operatiunilor pe care le desfasoara. Companiile care obtin certificarea ISO 9001:2008 pentru sistemul lor de management sunt cele care demonstreaza o implementare reala a managementului documentatiei si al inregistrarilor, un angajament al managerilor de varf fata de clientii lor, elaborarea unor politici clare, o buna planificare si implementare, un bun management al resurselor, un control eficient al proceselor, ca si o masurare si o analiza a acestora. De asemenea, demonstrarea imbunatatirii continue joaca un rol important in obtinerea certificarii.

“Obtinerea certificarii ISO 9001:2008 este o marturie a calitatii produselor pe care le furnizam”, a precizat presedintele Edward Rawley. “Nimic nu paraseste aceasta cladire daca nu sunt bifate toate criteriile calitatii”.
Pentru a-si pastra certificarea, Classic Diagnostic Imaging va efectua audituri bianuale cu scopul de a se asigura ca este mentinuta conformitatea cu standardul si de a evalua oportunitatile de imbunatatire ale companiei.

Classic Diagnostic Imaging este un lider global in furnizarea de componente noi sau uzate si reconditionate pentru echipamentele de imagerie medicala. Compania ofera solutii complete si la cheie adresate medicilor si spitalelor, punand la dispozitie nu numai componente, ci si echipamente complete, noi sau reconditionate.

sursa: www.prweb.com

21st June 2011 - Classic Diagnostic Imaging primeste certificare ISO 9001 » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE