• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Chaaya Wild Yala primeste trei certificari ISO

27 septembrie 2012. Chaaya Wild a primit de curand trei certificate ISO, la mai putin de un an de cand s-a redeschis in urma unei renovari complete a resortului. Fiind situat in apropiere de cel mai renumit parc national din Sri Lanka, resortul Chaaya Wild a fost construit cu un angajament absolut fata de dezvoltarea durabila a mediului.

El continua sa ia masuri pentru a pastra un echilibru intre rentabilitate si reducerea impactului general asupra mediului prin implementarea a numeroase practici ecologice si prin adoptarea unei pozitii constiente de problemele mediului in ceea ce priveste administrarea sa.

Pentru aceste initiative, Chaaya Wild a primit certificarea ISO 14001: 2004 – standardul sistemelor de management al mediului.

Certificarea OHSAS 18001: 2007 pentru sistemele de management al sanatatii si securitatii ocupationale i-a fost acordata resortului pentru succesul sau in elaborarea si implementarea unor procese si masuri de control simplificate, dedicate reducerii riscurilor legate de sanatatea si siguranta la locul de munca si in luarea de masuri preventive ori de cate ori este nevoie. Resortul si-a identificat toate domeniile de risc posibile si a numit un responsabil al departamentului si o echipa raspunzatoare de riscurile profesionale, al carei obiectiv este sa tina pasul cu toate riscurile care ar putea aparea pe parcurs.

Certificarea ISO 22000: 2005/HACCP pentru sistemele de management al sigurantei alimentare a fost obtinuta de Chaaya Wild datorita deosebitei atentii acordate fiecarui aspect al gestionarii riscurilor alimentare, incluzand serviciile auxiliare ca transportul, depozitarea si distributia alimentelor, furnizarea de provizii pentru evenimente, furnizarea de echipamente, aditivi, materii prime, produse de igiena si de curatenie si ambalaje. Certificarea ISO 22000 este importanta pentru toate organizatiile care sunt implicate direct sau indirect in lantul alimentar.

Fiecare proprietate Chaaya apartinand grupului John Keells Hotels este unica in felul sau, deoarece se adapteaza complet imprejurimilor unde este situata cu pasiune si responsabilitate. Pentru mai multe informatii despre Chaaya Wild, vizitati www.chaayawildresort.com.

2nd October 2012 - Chaaya Wild Yala primeste trei certificari ISO » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE