• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Certificat de conformitate cu standardul de mediu 14001

Renesas Electronics America primeste certificatul de conformitate cu standardul de mediu 14001 : 2004

Santa Clara, California. 10 noiembrie 2011. Renesas Electronics America Inc. a anuntat astazi ca sistemul de management al mediului (SMM) implementat in sediul sau central din Santa Clara, California, a fost certificat de UL DQS, Inc. ca fiind in conformitate cu standardul de mediu ISO 14001 : 2004.

Organizatia Internationala pentru Standardizare (ISO) este o federatie mondiala alcatuita din organisme nationale de standardizare. Standardul international pentru sistemele de management al mediului (ISO 14001) dezvoltat de ISO este standardul recunoscut pentru managementul mediului, ca si un punct de referinta pentru excelenta ambientala.

Prin implementarea unui SMM, Renesas Electronics America si-a consolidat angajamentul fata de responsabilitatea sociala corporativa (RSC), dezvoltand politici si proceduri de protectie a mediului dedicate protejarii acestuia si pastrarii resurselor naturale ale planetei. Obiectivele imediate au constat in obtinerea certificarii ISO pentru implementarea unui SMM si extinderea culturii companiei in ceea ce priveste mediul inconjurator prin intermediul unor programe de formare online care au acoperit subiecte ca reciclarea si reducerea deseurilor.

“Sunt mandru ca am obtinut acest rezultat, care reflecta in mod pozitiv integritatea fundamentala a proceselor si procedurilor noastre operationale,” a spus Daniel Mahoney, presedintele companiei. “Aceasta realizare scoate in relief angajamentul nostru fata de responsabilitatea sociala corporativa, nu numai in sprijinul locatiei noastre din America, ci si al statutului nostru global in privinta RSC.”

Pentru mai multe informatii despre sistemul de management al mediului implementat de Renesas Electronics America, vizitati http://am.renesas.com/comp/eco/.

Renesas Electronics America este o filiala detinuta in intregime de Renesas Electronics Corporation , furnizorul numarul unu mondial de microcontrolere si un furnizor de prima clasa de solutii avansate pentru semiconductori. Renesas Electronics America detine aceleasi excelente capacitati de prelucrare ca si compania-mama. Pentru informatii suplimentare, accesati http://am.renesas.com.

3rd December 2011 - Certificat de conformitate cu standardul de mediu 14001 » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE