• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Certificare ISO pentru Companie nationala de transport aerian

Compania Gulf Air obtine certificatul ISO 27001

Compania nationala de transport aerian din Bahrein, Gulf Air, a inceput noul an cu o achizitie de importanta deosebita, obtinerea prestigioasei certificari ISO pentru propriul sistem de management al securitatii informationale.

Prin castigarea acestei recunoasteri internationale compania aeriana a demonstrat inca o data traditia inovatiei si pioneratului, fiind una din putinele organizatii din regiune care se poate mandri cu aceasta reusita.

Prestigioasa certificare ISO/IEC 27001:2005 a fost acordata companiei Gulf Air urmare a unui audit independent al sistemului de management al securitatii informationale realizat de RINA, un organism international pentru certificare ISO.

Certificarea include procesele legate de tehnologia informatiei din cadrul companiei cat si persoanele implicate, incluzand guvernanta informationala, serviciile auxiliare, infrastructura IT si securitatea informatiilor.

La primirea certificarii in cadrul sediului companiei, dl Maher Salman Al Musallam, CEO Gulf Air, a declarat: “ Am demontrat inca o data traditia pentru pionierat si inovatie pentru care suntem recunoscuti.

Certificarea ISO este o dovada in plus referitoare la angajamentul Gulf Air pentru oferirea unui mediu tehnologic sigur pentru clientii nostri, in mod special prin lansarea noii strategii de restructurare care va asigura faptul ca organizatia noastra va fi cea mai prietenoasa companie pentru familii si oameni de afaceri. Felicit echipa noastra IT pentru indeplinirea si crearea de standarde globale, recunoscute oficial o data cu certificarea ISO.”

Dl Jassim Haji, director IT al Gulf Air, a declarat: “Certificarea recunoaste nivelul de calitate al standardelor companiei pentru crearea, implementarea, operarea, reviziuirea, mentinerea si imbunatatirea sistemului de management al securitatii informationale in cadrul organizatiei noastre.”

Gulf Air se implica in mod constant in obtinerea de imbunatatiri ale sigurantei, performantei si disponibilitatii serviciilor pentru consumatori si mediul de afaceri; obtinerea certificarii ISO reprezinta un reper important si o validare a eforturilor depuse.”

Andreea Di Bella, manager regional RINA Group Middle Est, a declarat: “ Este nevoie pentru companiile de azi, indiferent de marime, sa dezvolte necontenit un sistem de management eficient croit pe procesele de afaceri pe care sa-l foloseasca sistematic in vederea obtinerii avantajului competitiv.
Implementarea si certificarea unui sistem de management recunoscut la nivel international reprezinta o dovada a acestui demers realizat de companie. Suntem mandri ca am fost implicati in procesul de certificare si ca am sprijinit eforturile companiei pentru a obtine acesta certificare.”

ISO/IEC 27001:2005 este un standard de securitate recunoscut la nivel global care stabileste cerintele si cele mai bune practici pentru gestionarea activelor informationale ale organizatiei. Standardul descrie o abordare bazata pe evaluarea riscului in cadrul identificarii, gestionarii si reducerii gamei de amenintari cu care mediul informatic se confrunta in mod regulat.

24th January 2013 - Certificare ISO pentru Companie nationala de transport aerian » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE