• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Certificare ISO 9001 obtinuta de Compania Khidmah

Compania Khidmah premiata cu certificarea sistemului de management al calitatii ISO 9001

Emiratele Arabe Unite. 21 august 2011. Compania Khidmah LLC anunta cu mandrie ca a fost premiata cu certificarea sistemului de management al calitatii ISO 9001:2008. Compania din Abu Dhabi, care se ocupa cu managementul serviciilor, a atins standardul international care recunoaste organizatiile care demonstreaza detinerea unor procese foarte eficiente de afaceri, angajamentul fata de imbunatatirea continua a calitatii si luarea in considerare a satisfactiei clientilor.

“Aceasta certificare ISO 9001 reprezinta angajamentul nostru ferm de a furniza servicii de calitate clientilor nostri,” a declarat Abdulla Al Qamzi, directorul general Khidmah LLC.

Certificarea ISO confirma ca sistemul de management al companiei Khidmah a fost auditat si ca s-a constat ca el este in conformitate cu cerintele standardului ISO 9001:2008 pentru sistemele de management al calitatii. In luna februarie a acestui an, Khidmah a inceput procesul de certificare cu ajutorul firmei Kayzed Consultants, care a efectuat auditul final in iunie 2011, oferind recunoasterea certificarii. Certificarea emisa de TUV Inter Cert ramane valabila timp de trei ani, cu audituri anuale de supraveghere.

Pentru mai multe informatii, consultati pagina companiei arabe la adresa http://www.khidmah.com.

24th August 2011 - Certificare ISO 9001 obtinuta de Compania Khidmah » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE