• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Certificare ISO 9001 pentru un Minister al Lucrarilor Publice

Ministerul Lucrarilor Publice din Bahrain castiga certificarea ISO 9001:2008 pentru al treilea an consecutiv

Manama, Bahrain. 8 august 2012. Ministrul lucrarilor publice din Bahrain, ing. Essam bin Abdullah Khalaf, a primit raportul final de conformitate cu sistemul de management al calitatii ISO 9001 de la seful Departmentului de Planificare Strategica si de Management al Calitatii, ing. Rajaa Al-Zayani, in prezenta subsecretarului ministerial, ing. Walid Al-Sa’I si a inginerului specialist in calitate Noora Al-Nua’imi.

Recertificarea ISO face parte din eforturile ministerului de a respecta principiile si standardele internationale ISO. Sistemul de management al calitatii din cadrul ministerului a trecut cu bine de auditul extern de supraveghere, ceea ce dus la reinnoirea certificarii ISO 9001:2008 pentru al treilea an consecutiv.

Ministrul a declarat ca recertificarea ISO in al treilea an este un indicator al faptului ca ministerul urmeaza cea mai buna cale, conformandu-se standardelor internationale pentru a-si mentine excelenta si imbunatatirea continua a serviciilor oferite cetatenilor si rezidentilor la un pret accesibil si destul de scazut.

Rezultatul auditului atesta conformitatea sistemului actual al calitatii cu standardul international aplicabil in acest domeniu, ceea ce a facut ca ministerul sa fie eligibil pentru obtinerea prestigioasei certificari ISO si in cel de-al treilea an.

Ing. Rajaa Al-Zayani a subliniat ca primirea acestei distinctii vine ca urmare a unei masurari continue a indicilor de performanta care au atins niveluri optime ale satisfactiei clientilor si protectiei mediului, un deziderat al prim-ministrului Khalifa bin Salman Al Khalifa, care a insistat intotdeauna asupra nevoii de respectare a standardelor si cerintelor ISO.

Ministerul Lucrarilor Publice din Bahrain a obtinut prima data certificarea ISO 9001:2008 spre sfarsitul lunii iunie 2010 . Ministerul a organizat o serie de cursuri de sensibilizare pentru cei peste 7500 angajati ministeriali, reunite sub titlul “ISO 9001:2008 si managementul calitatii”, initiativa care a vizat instruirea angajatilor in conceptele managementului calitatii si a conformitatii cu standardul ISO 9001, referindu-se si la consolidarea parteneriatelor cu alte institutii publice. Pentru mai multe informatii, vizitati www.works.gov.bh.

21st August 2012 - Certificare ISO 9001 pentru un Minister al Lucrarilor Publice » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE