• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

FP – certificare ISO 9001 pentru fabricarea pernelor de aer

FP International obtine cu succes recertificarea ISO 9001:2008 pentru fabricarea pernelor de aer si a materialelor de umplutura la cele mai inalte standarde

FP International a primit recertificarea ISO 9001:2008 pentru locatiile sale din Thornton, Illinois si Hopkinsville, Kentucky. FPI si-a largit domeniul certificarii, incluzand si departamentele de echipament de impachetare, accesoriile si serviciile, managementul serviciilor de pe teren si serviciul clienti.

Redwood City, California. 22 septembrie 2011. FP International este un lider mondial in furnizarea de sisteme de solutii de impachetare interioara, folosite in aplicatii exigente din domeniile comercial, electronic, medical, auto, al sanatatii si frumusetii, al articolelor gospodaresti si altele. Compania este mandra sa anunte ca a primit recertificarea ISO 9001:2008 pentru locatiile sale din Thornton, Illinois si Hopkinsville, Kentucky .

In timpul auditului, FPI a adaugat la domeniul certificarii si departamentele de echipament de impachetare, accesoriile si serviciile, managementul serviciilor de pe teren si serviciul clienti. FPI si-a castigat reputatia de a dezvolta procese inovatoare prin care indeplineste cerintele clientilor in ceea ce priveste ambalajele si de a elabora sisteme prin tehnologii de ultima ora.

Presedintele Joe Nezwek a declarat: “Recertificarea ISO a locatiilor noastre autohtone este numai un exemplu al angajamentului nostru neintrerupt fata de un nivel crescut al satisfactiei clientilor, al calitatii produselor si proceselor si fata de imbunatatirea continua. Aceasta influenteaza toate activitatile organizatiei noastre.”

Concluzia pozitiva a recertificarii ISO 9001:2008 confirma ca procedurile si procesele privind satisfactia clientilor, fabricarea, distributia si serviciile indeplinesc cerintele standardului ISO 9001:2008 pana la urmatoarea certificare care va avea loc in noiembrie 2013. Sistemul de management al calitatii implementat de FPI este certificat din noiembrie 2007.

Nezwek a mai adaugat: “Ne dedicam clientilor nostri si vrem sa garantam ca sistemul nostru de management al calitatii depaseste constant cerintele acestora. Detinem si utilizam sistemele calitatii si resursele tehnice pentru a oferi aplicatii inovatoare in industria ambalajelor.”

Michael Kaminski, vicepresedintele FPI, a precizat: “Dintotdeauna am furnizat produse de inalta calitate. Gratie avantajelor recertificarii, FPI si-a implementat acelasi sistem de management al calitatii pentru a incorpora si echipamentele pentru ambalare, accesoriile si serviciile asociate. Documentatia si procedurile ISO ajuta clientii sa inteleaga ca procesele folosite de FP International genereaza efectiv produse de incredere si de inalta calitate. Nu numai ca ne fabricam propria pelicula si celelalte produse, ci folosim si indrumarile din ISO 9001:2008 pentru a evalua continuu procesele si pentru a aduce imbunatatiri in functionarea generala a organizatiei.”

La randul sau, Leah Whitus, directorul calitatii, a spus: “Aplicarea principiilor si structurii ISO 9001 in fundamentarea sistemului nostru de management al calitatii ne-a permis sa indeplinim si sa depasim mai rapid asteptarile clientilor, deoarece acum avem instrumentele de masurare prin care sa ne monitorizam performanta. Certificarile ISO 9001 impun atat audituri interne regulate ale proceselor si procedurilor companiei, cat si audituri independente anuale care ne sprijina impulsul spre imbunatatirea continua.”

Certificarea ISO 9001 impune ca arhivele tinute de FP International, indiferent de departamentele companiei, sa ofere dovezi ale activitatilor desfasurate si ale rezultatelor atinse potrivit procedurilor definite.

Certificatul a fost emis de Bureau Veritas Certification North America, Inc., care este un organism de testare, inspectare si certificare recunoscut global, cunoscut pentru reputatia si experienta sa. Pentru mai multe informatii despre FP International si produsele sale, vizitati www.fpintl.com sau www.minipakr.com.

30th September 2011 - FP – certificare ISO 9001 pentru fabricarea pernelor de aer » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE