• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Certificare ISO 28000 pentru SPCT, Vietnam

SPCT, Vietnam devine cea de-a 37-a unitate DP World care castiga certificarea ISO 28000 pentru securitatea lantului de aprovizionare

Operatorul mondial de terminale maritime inainteaza cu pasi mari catre atingerea obiectivului de a-si certifica toate terminalele.

Ho Chi Minh City, Vietnam / Dubai, Emiratele Arabe Unite. 4 septembrie 2011. Ca parte a angajamentului sau de a implementa standardele internationale care pot fi auditate independent pentru securitatea lantului de aprovizionare de-a lungul intregului sau portofoliu de terminale, operatorul mondial de terminale maritime DP World a anuntat astazi ca terminalul sau Saigon Premier Container Terminal (SPCT) din Ho Chi Minh City, Vietnam, a obtinut cu succes certificarea sistemului sau de management al securitatii conform standardului ISO 28000:2007.

SPCT este primul terminal din Vietnam care sa fi fost certificat ISO 28000. El a primit aprobarea internationala in urma unui audit independent foarte riguros efectuat de Société Générale de Surveillance (SGS). Aceasta realizare vine dupa ce, abia in urma cu o saptamana, si DP World Callao din Peru s-a calificat pentru o certificare ISO 28000.

Detinand deja 37 de unitati in intreaga lume care functioneaza conform unor sisteme certificate de management al securitatii, DP World a devenit lider in domeniul lantului de aprovizionare in ceea ce priveste investitia facuta intr-o securitate cuprinzatoare a terminalelor maritime.

DP World este si singurul operator mondial de terminale maritime care sa fi primit certificarea ISO 28000 si, simultan, calitatea de membru C-TPAT (Customs Trade Partnership Against Terrorism – Parteneriatul de Comert Vamal impotriva Terorismului), un program initiat de US Customs Border Protection Agency.

Mohammed Sharaf, presedintele consiliului de administratie DP World, a declarat:
“A investi in securitate inseamna a investi in linistea sufleteasca a partilor interesate. DP World indeplineste deja toate cerintele necesare de securitate, nationale si internationale, in cadrul terminalelor sale maritime de pretutindeni. Certificarea ISO 28000 consolideaza suplimentar si amelioreaza regimul nostru existent de securitate. Felicitam echipa SPCT-Vietnam pentru o sarcina bine indeplinita si asteptam cu nerabdare sa obtinem certificari pentru sistemele de management al securitatii pentru toate terminalele noastre.”

Standardul ISO 28000:2007 este recunoscut international ca o masura a calitatii si a angajamentului fata de cele mai inalte practici de management al securitatii. El este conceput pentru a elimina vulnerabilitatile de securitate la niveluri strategice si operationale, prin aplicarea unor mecanisme si procese preventive. Auditul managementului securitatii efectual de SGS in cadrul SPCT-Vietnam a acoperit activitati esentiale din lantul de aprovizionare, ca manipularea containerelor, formarea personalului, masurile de control asupra accesului si transportul bunurilor. Pentru mai multe informatii, vizitati www.dpworld.com.

6th September 2011 - Certificare ISO 28000 pentru SPCT, Vietnam » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE