• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Certificare ISO 27001 obtinuta de Internet Central

Internet Central este premiat cu ISO 27001 pentru excelenta in securitatea informatiilor

Internet Central, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii si produse de securitate pentru internet din Marea Britanie, a primit certificarea ISO 27001 pentru exemplarul sau sistem de management al securitatii informatiei

4 august 2011. Internet Central Limited a devenit una dintre cele cateva sute de organizatii engleze care au primit certificarea ISO 27001 ca recunoastere a abordarii sistematice a companiei fata de securitatea online si offline.

Securitatea informatiei este fundamentala pentru toate afacerile, iar acreditarea reflecta angajamentul companiei fata de pastrarea in siguranta a datelor si a informatiilor confidentiale.

Maitland Hyslop, directorul general al Internet Central, a comentat: “Recunoastem si intelegem ca securitatea datelor clientilor nostri este de o importanta vitala. Prin aceasta acreditare independenta, clientii nostri pot avea incredere ca aplicam masurile si procedurile interne necesare protejarii datelor lor, reducand la minim orice risc potential legat de securitate. Acreditarea ISO ne confirma statutul de companie capabila sa atinga standarde recunoscute international; suntem multumiti ca dedicarea noastra catre serviciile excelente oferite clientilor a fost recunoscuta. Aceasta certificare ISO sprijina, in acelasi timp, si obiectivele corporative ale Internet Central, consolidand cultura excelentei pe care o cultivam aici. Dat fiind faptul ca Internet Central continua sa se extinda, platforma de dezvoltare a calitatii oferita de ISO va garanta clientilor ca vor continua sa primeasca produse si servicii de inalta calitate de la Internet Central. Suntem, prin urmare, mandri pe buna dreptate de acest premiu si de munca pe care am depus-o pentru a-l castiga.”

Pentru a fi certificata ISO 27001, compania Internet Central s-a supus unei proceduri aprofundate prin care a demonstrat ca sistemele sale de management al securitatii informatiei sunt conforme standardului international, fiind auditata de organismul de certificare ISOQAR Ltd.

Paul Cartwright, de la IT Governance, firma care a asistat Internet Central in procesul ISO 27001, a declarat: “Dintre toate proiectele in care am fost implicat, proiectul ISO 27001 din cadrul Internet Central a fost cel mai rapid de la inceput pana la sfarsit, ceea ce este o marturie clara a faptului ca toata lumea s-a implicat. Internet Central are o mare pasiune pentru aceasta afacere in sine si pentru securitatea informatiei, iar asta chiar s-a vazut.”

Mai putin de 500 de companii din Regatul Unit au obtinut ISO 27001, iar Internet Central a devenit una dintre putinele companii prestigioase care au primit acreditarea de la ISOQAR Limited in Manchester.
“Castigarea certificarii ISO 27001 pentru intreaga noastra companie reprezinta inceputul unei aventuri, iar noi vom munci din greu pentru a ne imbunatati si mai mult performanta,” a mai adaugat dl Hyslop.Vizitati site-ul companiei, http://www.ic.co.uk, daca doriti sa aflati mai multe informatii despre aceasta.

sursa: http://www.journalism.co.uk/press-releases/internet-central-awarded-iso-27001-for-outstanding-information-security/s66/a545481/

10th August 2011 - Certificare ISO 27001 obtinuta de Internet Central » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE