• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Certificare ISO 12647 obtinuta de o imprimerie

O imprimerie din Buckingham isi desavarseste integrarea sistemelor de management prin certificarea ISO 12647/2

14 august 2011. Compania BCQ din Buckingham a devenit una dintre primele imprimerii din tara care sa primeasca o noua certificare pentru standardele sale de afaceri.

Anul trecut, atunci cand Comitetul tehnic care a dezvoltat standardul ISO 12647 / 2 si-a publicat rezumatul cererilor necesare certificarii, BCQ Group a profitat de ocazie pentru a deveni una dintre cele doar doua imprimerii din tara care sa isi sustina procesele de gestionare a culorii prin obtinerea certificarii din partea United Register of Systems (URS).

Acest premiu independent reprezinta ultimul pas pe care firma l-a facut in directia obtinerii acreditarii depline a tuturor standardelor privind procesele de afaceri certificate de URS: ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001 si OHSAS 18001.

Tyrone Spence, director executiv in cadrul companiei, a spus ca, dovedindu-si abilitatea de a-si integra sistemele, BCQ a evitat o solutie pripita care acopera simptomele, dar face prea putin sau nimic pentru a atenua problema de baza.

El a adaugat: “Drumul spre acreditare nu a fost pentru cei fricosi, insa, in vremurile acestea in care deosebirile sunt atat de putin evidente, calitatea si eficienta sunt cheia catre atingerea succesului; in consecinta, dezvoltarea proceselor noastre de afaceri reprezinta una dintre cele mai importante masuri pe care BCQ, ca organizatie, ar putea sa le ia.”

Pentru mai multe informatii, vizitati http://www.bcqprint.com.

19th August 2011 - Certificare ISO 12647 obtinuta de o imprimerie » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE