• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Cererea de certificare ISO

Odata ce v-ati decis sa obtineti certificarea ISO pentru unul dintre standardele ISO 9001 pentru managementul calitatii, ISO 14001 pentru un sistem de management de mediu, ISO 22000 pentru siguranta alimentara, ISO 27001 pentru securitatea informatiei, OHSAS 18001 pentru sanatatea si siguranta la locul de munca, etc., trebuie sa completati o solicitare de oferta de implementare sistem unei firme de consultanta ISO pentru implementarea standardului dorit, apoi sa adresati o cerere de certificare ISO unui organism de certificare, pentru certificarea standardului ISO implementat.

ISO se refera la Organizatia Internationala pentru Standardizare din Geneva, Elvetia. ISO (initialele provin din varianta franceza a numelui organizatiei) va va orienta catre biroul local din tara d-voastra de origine.

Ca urmare a acestui proces, va vor fi oferite informatii cu privire la standardul corespunzator activitatii desfasurate de d-voastra alaturi de agentia care va poate indruma si cerintele ce trebuie indeplinite pentru a obtine recunoasterea ISO.

15th January 2011 - Cererea de certificare ISO » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE