• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Ce reprezinta ISO ?

O organizatie matura: Organizatia Internationala pentru Standardizare

ISO, Organizatia Internationala pentru Standardizare, a fost fondata in 1946 de catre delegati din 25 de tari si a inceput sa opereze concret din 1947.

La sfarsitul lui 2006 numarul de membri nationali ISO a ajuns la 158. Organizatia consta intr-o retea vasta de organisme nationale de standardizare, sprijinite in activitate de un secretariat general cu sediul in Geneva, cu un personal de aproximativ 150 angajati.

Misiunea declarata a ISO este de a fi platforma cea mai importanta de imbunatatire si creare de standarde internationale relevante pentru piata globala, acoperind specificatii de produse, servicii, metode de testare, certificate de conformitate, practici organizationale si de management.

In vederea atingerii scopurilor sale ISO, Organizatia Internationala de Standardizare, are nevoie de un set complet si clar de reguli pentru activitatea tehnica, garantand astfel realizarea unor operatiuni armonizate si eficiente.

Aceste reguli sunt oferite in Directivele ISO/IEC.

7th December 2010 - Ce reprezinta ISO ? » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE