• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

CD-ROM cu standarde ISO

Recent publicatul CD-ROM al Organizatiei Internationale de Standardizare prezinta peste 40 de standarde internationale de calitate relative la actiunea chimica de suprafata.

In plus, CD-ul include: un vocabular de termeni folositi in analiza chimica de suprafata; standardele pentru manipularea specimenelor (atat inainte de analiza cat si pentru analiza); formate pentru transferului de date; formate de date precum si standarde pentru materiale specifice sau clase de materiale.

Mai mult, sunt incluse si o serie de rapoarte tehnice ISO care includ un breviar de cunostinte in special in zonele pentru care au fost pregatite, in vederea orientarii dezvoltarii ulterioare a standardelor.

In prezent ISO / TC 201 dezvolta noi standarde privind microscopia fortelor atomice (AFM), microscopia optica de scanare a campurilor apropiate (NSOM sau SNOM) si reflectometria cu raze X (XRR).

Informatii privind programul de lucru pot fi gasite pe site-ul ISO.

Colectia de standarde pe CD cu denumirea Analiza chimica a suprafatelor (ISBN 978-92-67-10526-0) este disponibila la institutele nationale membre ISO (a se vedea lista completa cu detalii de contact pe site-ul ISO).

Colectia poate fi, de asemenea, obtinuta direct de la Secretariatul Central ISO, la pretul de 224 franci elvetieni, prin ISO Store sau prin contactarea departamentului de marketing & comunicare. (sursa: ISO)

13th January 2011 - CD-ROM cu standarde ISO » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE