• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Brosuri si postere ISO pentru promovarea ISO 26000

Brosurile Privire de ansamblu asupra proiectului ISO 26000 si Descoperiti ISO 26000 precum si posterele Responsabilitatea sociala: 7 subiecte de baza si Privire de ansamblu schematica asupra ISO 26000 au fost tiparite in editii de limba engleza si franceza.

Secretarul general ISO Rob Steele comenteaza:

“Zilele cand industria dezvolta un produs care ulterior era impus clientilor sunt de mult apuse.”

In prezent multe produse sunt insotite de servicii de documentare prietenoase cu utilizatorul, in vederea facilitarii utilizarii si pentru obtinerea unor beneficii ulterioare indirecte. Exact aceeasi viziune este aplicata la elaborarea standardelor ISO.

Prin intermediul publicatiilor, site-ului propriu si serviciilor informative incercam sa facilitam procesul de intelegere si punere in aplicare a standardelor.

Multi membri nationali ISO fac acelasi lucru si un numar semnificativ ofera, de asemenea, cursuri de formare si de familiarizare.

“Pentru ISO 26000, in plus fata de aceste noi brosuri si postere, am construit pe site-ul propriu o noua sectiune de responsabilitate sociala, care permite accesul la un comunicat de presa multimedia legat evenimentul lansarii, interviuri audio si video, prezentari video ale ISO 26000, un scurt film documentar, intrebari frecvente, comunicate de presa, articole si materiale de arhiva.

Aceasta sectiune va fi periodic extinsa cu materiale noi, axate mai ales pe punerea in aplicare a ISO 26000, pe masura ce tot mai multe persoane si organizatii incep sa utilizeze standardul.”

Aceste brosuri si postere ISO sunt disponibile gratuit (fara taxe postale si de manipulare a comenzilor vrac) la Secretariatul Central ISO, prin ISO Store sau prin contactarea departamentului de marketing, comunicare si informare . Ele pot fi, de asemenea, obtinute de la institutele nationale membre ISO (Asociatia Romana de Standardizare, in tara noastra).

Brosurile sunt disponibile, de asemenea, ca documente HTML pe urmatoarea sectiune a site-ului ISO: http://www.iso.org/iso/iso_catalogue/management_and_leadership_standards/social_responsibility.htm
Atat cele doua brosuri cat si posterele pot fi, de asemenea, descarcate ca fisiere PDF de pe aceea sectiune. (www.iso.org)

6th December 2010 - Brosuri si postere ISO pentru promovarea ISO 26000 » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE