• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Beneficiile certificarii ISO

Chiar daca ISO nu impune certificarea unei companii ca urmare a adoptarii standardelor in activitatea proprie, multe organizatii percep sub forma unui avantaj oportunitatea de a folosi serviciile unui organism independent care sa evalueze metodic, riguros si detaliat operatiile si procesele interne in vederea confirmarii faptului ca firma integregreaza cu succes specificatiile unui anumit standard.

In plus, o serie de consumatori si utilizatori cat si parteneri din mediul de afaceri pot afisa un mai mare grad de incredere fata de o companie care poate demonstra ca a atins un anumit nivel, confirmat in mod independent, in implementarea standardelor internationale.

Certificarea ISO

ISO nu emite reglementari obligatorii si nu supervizeaza punerea lor in practica.

Comitetele tehnice de experti din domeniul industriei, activitatii stiintifice, din cadrul organizatiilor guvernamentale si private lucreaza impreuna in vederea elaborarii de standarde.

O certificare ISO doar asigura faptul ca un sistem de management include toate cerintele procesuale si informatice specificate intr-un standard.

23rd January 2011 - Beneficiile certificarii ISO » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE