• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

BellowsTech LLC devine certificat ISO 9001:2008

Sistemul usor de recunoscut pe plan international ISO 9001:2008 pentru managementul calitatii asigura producerea de componenete la inaltimea asteptarilor clientilor.

27 iunie 2011. Bellows Tech LLC, un producator de tuburi flexibile ondulate din metal, care se unesc la capete, ca si de alte agregate, si-a inregistrat in mod oficial sistemul de management al calitatii in raport cu standardul international ISO 9001:2008.

Deoarece calitatea, documentarea si imbunatatirea continua au stat dintotdeauna la baza principiilor BellowsTech, implementarea standardului ISO 9001:2008 a pus si mai mult accentul pe calitate.

Noii parteneri potentiali de afaceri au acum la dispozitie acest sistem usor de recunoscut pe plan international care le garanteaza ca sistemul calitatii implementat de BellowsTech va produce componente care se ridica la inaltimea asteptarilor clientilor.

Clientii deja existenti pot beneficia si ei de aceasta certificare; o reducere a auditurilor referitoare la calitate de la locul de munca si un program vizand imbunatatirea continua vor fi factorii cheie care vor intari relatiile companiei cu clientii.

Vizitati site-ul companiei, http://www.bellowstech.com, pentru mai multe informatii. sursa: www.onlinetmd.com

27th June 2011 - BellowsTech LLC devine certificat ISO 9001:2008 » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE