• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Balreed primeste o dubla certificare ISO

Compania a obtinut atat o certificare ISO 9001  cat si certificare ISO 14001

Kent, Anglia. 13 februarie 2012. Compania Balreed Digitec a fost distinsa atat cu o certificare ISO 9001:2008 pentru sistemul de management al calitatii, cat si cu o certificare ISO 14001:2004 pentru sistemul de management al mediului.

“Aceasta este o realizare fantastica pentru toti cei de la Balreed si o dovada a calitatii companiei noastre,” a declarat Robin Stanton-Gleaves, directorul general al grupului. “A obtine o certificare ISO poate fi o provocare semnificativa pentru orice organizatie, insa faptul ca noi am castigat atat certificarea ISO 9001, cat si certificarea ISO 14001 in acelasi timp reprezinta o reusita extraordinara. Aceste distinctii sunt o recunoastere a faptului ca sistemele de management implementate de Balreed si procesele prin care avem grija de clientii nostri se ridica la cele mai inalte standarde internationale. Dintotdeauna am spus ca cele mai bune practici sunt doar un punct de plecare pentru Balreed, iar aceste certificari aduc o dovada in sprijinul afirmatiilor noastre.”

ISO 9001 este cel mai recunoscut standard la nivel international pentru managementul calitatii in cadrul unei companii. El permite o abordare sistematica si practica prin care se ofera garantii ca activitatile desfasurate de companie sunt controlate si vizeaza satisfactia constanta a clientilor prin indeplinirea cerintelor si asteptarilor acestora.

ISO 14001 este cel mai recunoscut standard la nivel international pentru managementul mediului. El se concentreaza asupra aspectelor legate de mediu dintr-o companie si asupra modului in care compania interactioneaza cu ele, le influenteaza si le controleaza. Acest standard mai garanteaza si ca obiectivele si telurile legate de performanta ambientala sunt atinse si ca sunt implementate anual programe de imbunatatire a performantei.

Balreed Digitec este unul dintre cei mai mari furnizori independenti din Regatul Unit de servicii de documentare si tehnologii de imprimare. Infiintata in 1977, compania Balreed reprezinta in momentul de fata unul dintre furnizorii care inregistreaza cea mai rapida crestere in sector, gratie sistemelor personalizate care combina cele mai bune tehnologii hardware si software ale celor mai importanti producatori de pe piata cu serviciile unice si proactive Balreed administrate de la distanta. Pentru informatii suplimentare, vizitati www.balreed.com

14th February 2012 - Balreed primeste o dubla certificare ISO » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE