• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Audit al unui sistem de management integrat

Novokuznetsk Steel Works trece cu bine de auditul sistemului sau de management integrat

02 iunie 2011. Sistemul de management integrat al producatorului rus de otel Novokuznetsk Steel Works (NKMK), o filiala a grupului rus minier si producator de otel Evraz, a incheiat cu bine un audit privind conformitatea sa fata de standardele internationale.

Specialistii din compania de certificare TÜV International RUS, o sucursala a grupului german TÜV Rheinland, au confirmat conformitatea sistemului de management integrat al Novokuznetsk Steel Works fata de standardele internationale ISO 9001 (sistemul de management al calitatii), ISO 14001 (sistemul de management al mediului), OHSAS 18001 (sistemul de management al sanatatii si securitatii profesionale).

sursa: www.steelorbis.com

29th June 2011 - Audit al unui sistem de management integrat » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE