• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

AT&F obtine certificarea ISO 9001:2008

Certificarea ISO 9001 consolideaza angajamentul companiei fata de clientii sai

Cleveland, Ohio. 28 august 2012. AT&F, un fabricant de produse personalizate din otel, a obtinut certificarea ISO 9001:2008. Compania a primit certificatul oficial de conformitate de la organismul de certificare Smithers Quality Assessments. Aceasta certificare ISO demonstreaza angajamentul AT&F de a utiliza procese orientate catre clienti, care ajuta la fabricarea unor piese de calitate, garanteaza livrarea la timp si indeplinesc asteptarile clientilor.

“Standardul ISO 9001:2008 este implementat de peste un milion de companii, iar AT&F este mandra sa fie una dintre ele. Noua certificare demonstreaza angajamentul nostru continuu de a le acorda cea mai mare atentie clientilor si de a ne imbunatati continuu metodele de fabricare a unor produse de buna calitate pentru clientii nostri. Certificarea ISO 9001 este o realizare semnificativa pentru compania noastra,” a declarat Ken Ripich, vicepresedinte executiv.

Publicata in 1987 de Organizatia Internationala pentru Standardizare din Geneva, Elvetia, familia de standarde ISO 9000 a evoluat pana la versiunea actuala, punand in centrul atentiei gestionarea si masurarea proceselor, analiza si imbunatatirea lor. ISO 9001:2008 este un standard pentru managementul calitatii recunoscut pe plan international. Standardul se concentreaza asupra definirii cerintelor clientilor in privinta calitatii, utilizarii datelor pentru a analiza procesele, indeplinirii cerintelor clientilor si cerintelor de reglementare aplicabile, cresterii satisfactiei clientilor si imbunatatirii continue a performantei organizatiei.

AT&F s-a certificat ISO 9002 in 1993 si de atunci si-a pastrat un sistem de managment al calitatii in conformitate cu standardele ISO. “Ne-am administrat dintotdeauna afacerea concentrandu-ne asupra clientilor si fabricand produse de calitate. Acum, ca o dovada in plus pentru angajamentul nostru “We Invest in Customer Success ™” (Investim in succesul clientilor), am obtinut certificarea ISO prin finalizarea cu succes a unei serii de audituri. Structura standardului ISO 9001 ne-a permis sa ne imbunatatim si sa ne simplificam continuu operatiunile pentru a ne reduce pierderile, a ne creste productivitatea si a ne satisface clientii,” a adaugat Brian Kunzelman, director de calitate la AT&F.

AT&F (www.atfco.com) si-a inceput activitatea ca fabricant de otel 1940. Mandria si atentia la detalii au inspirat cresterea sa si au ajutat la definirea fabricantului din prezent. Prin diviziile si marcile sale, AT&F si-a construit o buna reputatie de furnizor de solutii personalizate de fabricare a produselor din otel destinate unor firme de productie industriala din intreaga lume.

6th September 2012 - AT&F obtine certificarea ISO 9001:2008 » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE