• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

AIReS isi reinnoieste certificarea ISO 9001

Dupa auditurile realizate in fiecare filiala, AIReS a primit un raport perfect de audit ISO

Pittsburgh, Pennsylvania. 11 septembrie 2012. In urma auditului anual ISO, compania AI Relocation Solutions (AIReS) a anuntat obtinerea recertificarii ISO 9001:2008 fara rezultate de audit negative.

Auditorii independenti ISO Leon Nath si Maria Kingston si-au petrecut zilele de la inceputul lunii septembrie vizitand fiecare filiala AIReS pentru a evalua aderarea la standardul international ISO 9001.

Auditorii au intervievat membri ai personalului alesi in mod aleatoriu, care au demonstratat respectarea elementelor esentiale ale programului calitatii AIReS in conformitate cu standardul ISO 9001:2008 si care au explicat ce inseamna acestea in activitatile lor cotidiene, subliniind imbunatatirile recent aplicate la nivel tehnologic si de securitate.

“Atat Leon, cat si Maria au fost impresionati de la inceput de orientarea catre clienti,” a spus despre audit Laura May Carmack, director de calitate la AIReS. “Ei nu au mai vazut niciodata masuratori ca ale noastre sau un mod ca cel pe care il aplicam pentru a face o legatura intre aceste masuratori si procesul de rezolvare de probleme, prin care determinam cel mai bun plan de actiune pentru a le oferi clientilor ceea ce urmeaza ca ei sa isi doreasca. Auditorii au fost impresionati indeosebi de aplicatia AIReS pe iPhone.”

Auditorii au remarcat nivelurile excelente de coerenta intre toate filialele AIReS, declarand ca angajatii ar putea schimba locatiile fara ca securitatea sau calitatea serviciilor sa aiba de suferit in vreun fel. In 16 ani de cand detine certificarea ISO 9001, companiei AIReS nu i s-a descoperit niciodata vreo neconformitate fata de cerintele standardului.

Aceasta recertificare ISO 9001 i se alatura recertificarii ISO 14001, care inspira initiativele ecologice ale companiei, obtinute in luna iunie. AIReS este o companie din SUA care ofera de peste 30 de ani solutii personalizate de relocare la nivel mondial. Mai multe informatii la adresa: www.aires.com.

26th September 2012 - AIReS isi reinnoieste certificarea ISO 9001 » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE