• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Agentia Frequent Flyer Travel Paris certificata ISO 14001

Agentia de voiaj specializata in calatarii si turism de afaceri a obtinut recent certificarea ISO 14001 pentru sediul sau situat in arondismentul 12 din Paris.

9 septembrie 2011. Frequent Flyer Travel Paris este de acum inainte certificata ISO 14001 (procesul de certificare fiind efectuat de Afnor). Acest demers incoroneaza eforturile depuse intern doi ani de zile, timp in care o echipa compusa din patru colaboratori s-a implicat in atingerea unui obiectiv comun: implementarea unui SMM (sistem de management al mediului) si aplicarea bunelor practici aferente acestuia.

Rezultatele concrete se vad deja :
– economii substantiale constatate la nivelul consumului de apa, electricitate si hartie;
– sensibilizarea colectiva interna si impartasita cu partenerii furnizori si cu clientii.

Traducand angajamentul echipei de la Frequent Flyer Travel Paris in serviciul calitatii mediului, aceasta certificare reflecta, de asemenea, simtul responsabilitatii al acestei organizatii atente la impactul activitatilor sale si la gestionarea costurilor. Certificarea ISO 14001 se inscrie in strategia de termen lung urmata de agentie in favoarea dezvoltarii durabile si in valorile sale fundamentale de stabilitate : anticipare, solidaritate, impartasire, regularitate. Pentru mai multe informatii, vizitati http://www.fftparis.com.

14th September 2011 - Agentia Frequent Flyer Travel Paris certificata ISO 14001 » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE