• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Certificare ISO 16949

ISO 16949 pentru Industria auto
Standardul ISO/TS 16949:2002 este creat pe baza unui consens international in ceea ce priveste cerintele de calitate, continand un ansamblu de politici si proceduri care asigura o uniformizare la nivel mondial a rezultatelor muncii furnizorilor de produse, materii prime si servicii.

Cum reusesc producatorii din industria auto sa se asigure ca numeroasele subansamble pe care le receptioneaza de la diversi furnizori indeplinesc cerintele de inalta calitate convenite?

Cum sunt capabili reprenzentantii industriei auto sa determine furnizorii de subansamble sa fie responsabili din punct de vedere calitatativ pentru marfa vanduta, iar acestia sa merite din punct de vedere financiar brandul sub care au produs echipamentele?

Producatorii auto isi asigura calitatea produselor finite cerand alinierea produselor subcontractorilor la standardele de calitate ale industriei auto, asigurandu-se astfel de indeplinirea parametrilor calitativi de catre acestia.

ISO 16949 reprezinta ultimul standard in materie de calitate pentru industria auto, fiind dezvoltat pentru a fi un nou standard de calitate universal acceptat de catre furnizorii de subansamble auto.

Standardul ISO 16949 a fost dezvoltat pentru a fi utilizat de catre clientii producatorilor auto, fiind in concordanta cu prevederile standardului ISO 9001.

Scopul crearii ISO 16949 a fost acela de a crea uniformitate si armonizare la nivelul standardelor de management al calitatii pentru furnizorii de subansamble auto la nivel mondial.

Consultanta ISO 16949 pentru industria auto are o abordare procesuala, plasand cerinte de asigurare a unei calitati garantate la toate nivelurile organizationale ale furnizorilor de echipamente auto.

Prin implementare ISO 16949 si certificare ISO 16949, furnizorii auto pot fi asigurati ca toate produsele finite sunt manufacturate conform unui set riguros de standarde de calitate care sunt stricte si acopera intreaga structura procesuala si organizationala a intreprinderii.

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE