• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Revizuirea ISO 9001 poate fi desfasurata la distanta ?

Poate fi sistemul de management al calitatii modificat de la distanta ?

Tinand cont de existenta tehnologiei actuale, nu este nicio problema in folosirea pentru acesta activitatea a conferintelor desfasurate telefonic si prin intremediul internetului.

Diverse activitati legate de revizuirea managementului calitatii ISO 9001 pot fi desfasurate la distanta atunci cand nu este posibil sau cand costurile prea mari nu permit prezenta persoanelor indrituite sa desfasoare acesta activitate.

Datele pot fi colectate si analizate prin mijloace electronice iar rezultatele pot fi comunicate prin intermediul postei electronice sau a altor mijloace moderne alternative.

19th April 2013 - Revizuirea ISO 9001 poate fi desfasurata la distanta ? » Articole

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE