• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Managementul calității și certificarea ISO 9001

Managementul calității este o componentă esențială a succesului oricărei companii. ISO 9001 este standardul internațional de management al calității care ajută organizațiile să-și îmbunătățească procesele și să crească satisfacția clienților. Certificarea ISO 9001 confirmă faptul că o companie își gestionează afacerile în conformitate cu standardul.

ISO 9001 este un cadru pentru îmbunătățirea continuă a proceselor și serviciilor unei companii, pentru a asigura că produsele și serviciile oferite sunt de înaltă calitate și sunt livrate la timp. Standardul acoperă toate aspectele de la managementul resurselor umane până la managementul furnizorilor și relațiile cu clienții.

Ultima variantă a standardului ISO 9001 a fost publicată în anul 2008. Această variantă aduce o serie de îmbunătățiri, care includ un accent mai mare pe măsurarea și analiza performanței, monitorizarea satisfacției clienților și gestionarea riscurilor. În plus, standardul promovează abordarea bazată pe procese, care se concentrează pe identificarea și îmbunătățirea fluxului de lucru în cadrul organizației.

Certificarea ISO 9001 este o modalitate de a confirma faptul că o companie își gestionează afacerile în conformitate cu standardul. Pentru a obține certificarea, companiile trebuie să demonstreze că îndeplinesc cerințele standardului. Aceasta se face prin intermediul unei auditări ISO, care este efectuată de auditori ISO acreditați.

Auditorii ISO sunt experți în domeniul managementului calității și în standardul ISO 9001. Aceștia sunt acreditați pentru a efectua audituri ISO și pentru a evalua dacă o companie îndeplinește cerințele standardului. Auditurile sunt efectuate pe baza unei metodologii standardizate și includ evaluarea proceselor organizaționale, documentarea sistemelor de management al calității și evaluarea performanței.

Dacă aveți nevoie de servicii în acest domeniu, recomandăm firma Web Cert Consult SRL din București care este o companie specializată în servicii de consultanță în managementul calității și certificare ISO 9001. Compania oferă servicii de consultanță pentru a ajuta organizațiile să îndeplinească cerințele standardului ISO 9001 și să obțină certificarea ISO. Serviciile oferite de Web Cert Consult includ evaluarea proceselor organizaționale, documentarea sistemelor de management al calității și pregătirea pentru auditurile ISO.

În concluzie, managementul calității este esențial pentru succesul unei companii. Standardul ISO 9001 este un cadru internațional recunoscut pentru managementul calității, iar certificarea ISO 9001 confirmă faptul că o companie își gestionează afacerile în conformitate cu acest standard.

26th April 2023 - Managementul calității și certificarea ISO 9001 » Articole

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE