• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Lucruri esentiale in cadrul auditului extern de certificare ISO

Care sunt aspectele asupra carora se concentreaza auditorul, in cadrul auditului extern de certificare?

Cele mai comune probleme identificate in cadrul unui audit de certificare se refera la aspecte legate de documentatie, calibrare, inregistrari ale programului de pregatire profesionala, elementele actiunilor corective/preventive si ale problemelor identificate in cadrul auditurilor interne, colaborarea cu subcontractori nevalidati, absenta instructiunilor de lucru, planuri de lucru necorespunzatoare, deficiente in pregatirea profesionala si lipsa revizuirilor managementului.

Controlul documentatiei reprezinta un aspect important avand in vedere ca el permite asigurarea faptului ca personalul nu detine documente scoase din uz sau proceduri vechi, neconforme.

Deficientele legate de controlul documentelor reprezinta 70% din totalitatea disfunctionalitatilor raportate de auditori in cadrul auditurilor de certificare ISO.

12th August 2013 - Lucruri esentiale in cadrul auditului extern de certificare ISO » Articole

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE