• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Instruirea membrilor organizatiei cu privire la standardul ISO 9001

Certificarea ISO 9001 – Instruirea membrilor firmei despre standardul ISO 9001

Standardul ISO 9001 prevede o serie de cerinte pentru pregatirea profesionala a angajatilor, astfel incat fiecare membru al unei organizatii sa inteleaga care este rolul sau in cadrul performantei sistemului de management al calitatii si care este importanta acestui rol in cadrul organizatiei.

• Instruiti managerii proiectului ISO 9001 si coordonatorii de echipa

Managerii de proiect care beneficiaza de pregatire profesionala legata de implementarea ISO 9001 vor fi mai productivi, aspect care se va reflecta in implementarea unui sistem de calitate eficace si eficient, cu procese fluide, coerente si bine fundamentate.

• Instruiti toti angajatii

Indepliniti cerintele si intruiti intreg personalul cu privire la ISO 9001. Lipsa de cunoastere genereaza anxietate. Personalul trebuie sa aibe cunostinte despre:

– Ce este ISO 9001 si de ce intentioneaza organizatia sa implementeze acest standard ?
– Care este impactul asupra activitatii lor si cum pot afecta calitatea membrii personalului?
– Ce oportunitati au pentru a sprijini acest demers ?

• Instruiti echipele

Membrii echipelor de actiune trebuie sa inteleaga standardul ISO 9001 la un nivel detaliat pentru a-si duce sarcinile la bun sfarsit intr-o maniera exemplara.

• Instruiti auditorii interni

Echipa dumneavoastra de auditori interni trebuie sa inteleaga la nivel profund aspectele legate de standardul ISO 9001 si de auditarea interna ISO 9001.

7th June 2013 - Instruirea membrilor organizatiei cu privire la standardul ISO 9001 » Articole

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE