• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Formarea, constientizarea si recunoastere a calitatii

Managementul calitatii materialelor – Dezvoltarea de programe de formare, constientizare si recunoastere a calitatii

• Dezvoltati programe de formare, constientizare si recunoastere a calitatii.
• Dezvoltati un program de formare si constientizare executiva in cadrul caruia sa li se predea tuturor managerilor seniori cu functii executive notiuni despre sistemul calitatii, aici incadrandu-se si gestionarea, monitorizarea, studierea si evaluarea sistemului.
• Dezvoltati un program de formare a personalului care sa acopere toate aspectele sistemului calitatii implementat in organizatia dvs. Asigurati-va ca toti muncitorii stiu cum sa-si indeplineasca sarcinile si ca toti muncitorii inteleg modul in care contribuie la calitate.
• Dezvoltati un program de constientizare a calitatii pentru a motiva pe toti cei implicati sa faca tot posibilul si pentru a-i face constienti de ce calitatea este atat de importanta.
• Dezvoltati un program de recunoastere a calitatii. Dezvoltati un program de recunoastere a functiilor legate de calitate pentru a identifica, recunoaste si rasplati realizarile si imbunatatirile individuale si colective in ceea ce priveste calitatea.

12th May 2011 - Formarea, constientizarea si recunoastere a calitatii » Articole

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE