• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Dezvoltarea eficienta a standardelor ISO

ISO incurajeaza parteneriatele care cresc si mai mult valoarea si dezvoltarea eficienta a standardelor internationale

ISO promoveaza si dirijeaza in mod eficace parteneriatele cu organizatii internationale, cu organizatii dezvoltatoare de standarde, cu consortii industriale, cu societatea civila si cu sfera academica, pentru a creste valoarea si dezvoltarea eficienta a standardelor internationale.

Masuri luate de ISO in acest sens:

1) Consolidarea colaborarii cu IEC si ITU pentru alinierea politicilor si coordonarea activitatilor, in special in domeniul tehnologiilor convergente, avand in vedere indeplinirea eficienta a nevoilor partilor interesate si ale membrilor ISO.

2) Consolidarea cooperarii cu partenerii sau cu potentialii parteneri reprezentati prin organismele de standardizare, consortiile industriale, comunitatatea stiintifica si societatea civila, atunci cand asemenea parteneriate cresc valoarea si dezvoltarea eficienta a standardelor internationale.

3) Extinderea suplimentara a stransei cooperari cu organizatiile interguvernamentale si cu organizatiile internationale ale partilor interesate care sunt in masura sa ofere notiuni corecte din mediul de afaceri in sectoarele specifice; identificare nevoii de noi standarde ISO si sprijinirea acceptarii lor pe piata.

4) Consolidarea cooperarii cu organizatiile regionale de standardizare in vederea incurajarii schimburilor de informatii in cadrul fiecarei regiuni, informatii privind directiile strategice si proiectele de standarde ISO si in vederea identificarii prioritatilor referitoare la noi standarde ISO in fiecare regiune.

5) Asigurarea faptului ca organizatiile de legatura ii ofera Organizatiei Internationale pentru Standardizare si comitetelor sale un beneficiu care este comparabil cu beneficiul pe care il primesc prin intermediul accesului lor la ISO si a influentei pe care o exercita in cadrul acestei organizatii.

13th March 2012 - Dezvoltarea eficienta a standardelor ISO » Articole

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE