• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Certificarea auditorului principal ISO

Reglementarile Organizatiei Internationale pentru Standardizare (ISO) asigura un nivel constant al calitatii sistemelor, produselor, serviciilor si componentelor produse pe plan international. Auditorii principali ISO (numiti si auditori sefi) valideaza conformitatea cu aceste standarde; certificarea auditorului principal ISO le permite acestor experti sa realizeze audituri.

Identificare
• Auditorii principali lucreaza de obicei in calitate de consultanti pentru un organism de certificare ISO. Companiile pot, de asemenea, sa angajeze direct auditori principali pentru a le certifica sistemele, produsele sau serviciile.

Functie
• Candidatii la functia de auditor principal ISO au mai multe programe de certificare a auditorilor principali din care pot alege. Cele mai populare sunt programele de formare de auditori pricipali ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 si ISO 13485:2003. Fiecare program are propriul continut specific sectorului si un program conex de certificare pentru auditori.

Caracteristici
• In timpul formarii, candidatii invata cum sa citeasca si sa inteleaga cerintele ISO, cum sa aplice standardul in functie de diferite conditii si scenarii posibile, cum sa-si planifice si realizeze efectiv auditurile si cum sa gestioneze intregul proces de audit. Stapanirea acestor abilitati ii ajuta pe candidati sa devina mai eficienti atunci cand vor profesa ca auditori principali.

9th December 2012 - Certificarea auditorului principal ISO » Articole

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE