• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Cat dureaza obtinerea certificarii ISO ?

Aveti de gand sa obtineri certificarea ISO 9001; cat timp va dura aceasta procedura?

Este una din intrebarile pe care le primim cel mai des. Raspunsul la aceasta intrebare depinde de nivelul de angajare si implicare al dumneavoastra si, foarte important, de marimea si complexitatea operatiunilor pe care le desfasurati.

Ca si in cazul altor proiecte majore, managementul executiv al organizatiei trebuie sa puna bazele unei echipe sau unui grup de persoane care sa gestioneze demersurile pentru obtinerea certificarii ISO, alaturi de crearea unui buget dedicat si a unui plan de actiune.

Totodata mentionam ca un factor important care determina timpul alocat procesului de certificare se refera la resursele alocate, care trebuie sa fie corelate efortului, pentru ca demersul d-voastra sa aiba succes in final.

22nd May 2013 - Cat dureaza obtinerea certificarii ISO ? » Articole

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE