• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Care sunt neajunsurile legate de certificarea ISO 9001 ?

Neajunsurile cu privire la obtinerea certificatului ISO 9001 se refera la costurile asociate cu implementarea si mentinerea sistemului de management al calitatii.

Veti avea nevoie ca o companie certificatoare (organism de certificare) sa vina periodic ( sase luni sau anual) pentru a verifica daca sistemul dumneavoastra de management al calitatii continua sa indeplineasca cerintele standardului ISO 9001.

Insa majoritatea companiilor considera ca imbunatatirile aduse de certificarea ISO 9001 justifica costurile asociate cu implementarea si mentinerea standardului.

Cand si unde a fost initiat ISO 9001 ?

ISO 9001 a fost dezvoltat de un grup de experti tehnici din mai multe tari membre ISO. ISO este o organizatie internationala care are ca obiect crearea de diverse standarde internationale, voluntare si la a caror dezvoltare pot participa toate partile interesate.

13th June 2013 - Care sunt neajunsurile legate de certificarea ISO 9001 ? » Articole

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE