• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Termocentrala obtine certificarea OHSAS 18001

Vado Ligure, Italia. Centrala termoelectrica din Vado Ligure a obtinut certificarea OHSAS 18001, care recunoaste conformitatea acesteia cu cerintele specifice sistemului de management al sanatatii si securitatii angajatilor.

Standardul OHSAS 18001 (Occupational Health and Safety Assessment Series) este o importanta certificare voluntara urmarita de numeroase companii, care presupune recunoasterea de catre un organism extern de certificare a unui sistem de management care asigura implementarea si mentinerea in timp a celor mai inalte standarde in materie de siguranta a mediului de lucru, mai exigente si mai restrictive decat cerintele legislative.

Certificatul OHSAS 18001 se alatura certificarilor privind protectia mediului EMAS si ISO 14001:2004, pe care termocentrala le-a obtinut anterior.

“Toate unitatile noastre au obtinut certificarea EMAS, care defineste cele mai stricte standarde din domeniul mediului. Termocentrala din Vado Ligure este prima din grupul Tirreno Power care a obtinut atat certificarea EMAS, cat si certificarea OHSAS, care trateaza problemele legate de siguranta si sanatatea muncitorilor,” a declarat presedintele consiliului de administratie Tirreno Power, ing. Giovanni Gosio.

“Este vorba despre un mare angajament si despre un efort semnificativ pe care organizatia noastra si le asuma pentru a-si consolida politica de calitate si de excelenta operativa pe care o urmam in aceasta unitate din Vado,” a adaugat Gosio.

Certificarea OHSAS stabileste reguli si norme operative in privinta sigurantei si sanatatii inclusiv pentru contractorii companiei care isi desfasoara activitatea in termocentrala din Vado Ligure, contribuind la obiectivul corporativ de “zero accidente” nu numai in ceea ce-i priveste pe angajatii Tirreno Power, ci si pe contractorii care lucreaza in incinta centralei termoelectrice. Pentru mai multe informatii, vizitati www.tirrenopower.com/impianti/vadoligure.aspx.

30th October 2012 - Termocentrala obtine certificarea OHSAS 18001 » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE