• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Schneider Electric obtine acreditarea ISO 50001

Schneider Electric a obtinut acreditarea ISO 50001 urmare a respectarii tuturor cerintelor noului standard pentru sistemul de management al energiei in cadrul tuturor celor 15 puncte de prezenta pe teritoriul britanic.

Certificarea a fost inmanata dlor Stuart Thorogood, presedinte national Schneider Electric UK si Mark Jones, manager dezvoltare durabila, de catre presedintele executiv al grupului AFNOR, dl Olivier Peyrat, in cadrul sediului central din Paris al AFNOR.

Organizatia considera ca acreditarea certficarii ISO 50001 recunoaste angajamentul companiei pentru imbunatatirea continua a eficientei energetice in cadrul tuturor punctelor de prezenta, cu efect nemijlocit asupra reducerii amprentei de mediu si imbunatatirea confortului utilizatorilor.

Auditurile energetice au fost desfasurate in cadrul fiecarui site in vederea identificarii tuturor modalitatilor de reducere a utilizarii energiei. Aceste actiuni au fost urmate de nenumarate imbunatatiri cu privire la eficienta energetica in cadrul fiecarui punct de prezenta, actiuni in care organizatia si-a actualizat echipamente cheie cum ar fi iluminatul asistat de controlul inteligent al luminii alaturi de modificarea sistemelor de management al cladirilor in vederea cresterii eficientei energetic, prin inlocuirea compresoarelor, boilerelor si schimbatoarelor de caldura.

In plus, pentru asigurarea faptului ca exista o continua imbunatatire a eficientei energetice, compania a implementat propriul sistem de management al energiei, care ofera proceduri si modalitati concrete de crestere a gradului de economisire.

Schneider Electric a implicat si personalul in aceste actiuni de constientizare, prin desfasurarea de evenimente precum concursuri, zilele energiei, desemnarea unor campioni ai utilizarii eficiente a energiei din cadrul fiecarui punct de prezenta care sa masoare consumul, sa cresca constientizarea si gradul de implicare al echipei precum si sa implementeze proiecte de imbunatatire.

Investitia in aceste practici au ajutat firmele sa obtina an de an reduceri semnificative de consum energetic- spre exemplu din 2011 in 2012 compania a avut o reducere de 6% a consumului energetic, reflectare intr-o scadere cu 90,000 £ a costurilor in acest domeniu.

In iunie 2011, sediul central din Franta al companiei Schneider Electric (cunoscut sub numele Le Hive) a fost prima cladire de birouri la nivel mondial care respecta cerintele noului standard ISO 50001.

“Acesta certificare recunoste angajamentul nostru pentru eficienta energetica cat si experienta in acest domeniu” a declarat dl Mark Jones, manager dezvoltare durabila. “Mai mult ca niciodata avem ca obiectiv atingerea celor mai inalte standarde in managementul energetic, pentru noi si pentru clientii nostri” a continuat acesta.

18th February 2013 - Schneider Electric obtine acreditarea ISO 50001 » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE