• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Primul aeroport care obtine certificare ISO 22301

Aeroportul din Delhi, primul la nivel mondial care obtine certificatul ISO 22301:2012

Societatea DIAL, care opereaza aeroportul international din Delhi, a declarat ca aereportul capitalei Indiei a obtinut certificarea ISO 22301:2012, confirmand detinerea unui solid sistem de management al continuitatii afacerii. De asemenea, este primul aeroport la nivel mondial care obtine acesta certificare.

Certificarea a fost acordata companiei DIAL care controleaza operatiunile aeroportuare de catre British Standards Institution (BSI), dupa indeplinirea liniilor directoare si a evaluarilor stabilite de catre Organizatia internationala pentru standardizare (ISO).

Noua certificare se refera la ultima editie a standardului ISO 22301:2012 cu privire la sistemul de management al continuitatii afecerii, ce permite organizatiilor certificate sa identifice procesele critice si sa asigure continuitatea afacerii prin minimizarea blocajelor in cazul in care unul sau mai multe procese critice sunt intrerupte temporar din motive obiective.

Obtinerea certificarii pentru noul standard ISO 22301:2012 subliniaza faptul ca DIAL detine un sistem de management al continuitatii afacerii solid si adaptabil, care acopera riscurile si efectele asociate cu intreruperea proceselor interne critice concomitent cu capacitatea de a dezvolta si implementa programe complete pentru continuitatea afacerii in conditii de risc.

Directorul general executiv al DIAL, dl Prabhakara RAo, a declarat: “Compania a considerat ca este imperativ a se evalua gradul de pregatire al aeroportului din Delhi in gestionarea situatiilor de urgenta din timpul blocajelor temporare ale proceselor critice, urmare a unor situatii neprevazute. Initiative precum aceasta certificare ISO 22301:2012 ne permit sa fim mai bine pregatiti pentru a face fata incidentelor cum ar fi intreruperile in furnizarea energiei sau defectari ale sistemelor de imbarcare. Pasagerii pot fi linistiti si fara griji cat timp calatoresc folosind aereportul din Delhi.” (dupa o stire Business Standard)

2nd April 2013 - Primul aeroport care obtine certificare ISO 22301 » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE