• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Prestator de servicii de sudura speciala obtine standardul ISO 13485

Compania Joining Technologies Inc. a obtinut certificarea ISO 13485 pentru producerea de echipamente medicale.

Joining Technologies Inc. este una din putinele companii prestatoare de servicii de sudura speciala care indeplineste riguroasele cerinte ale standardului ISO 13485 pentru echipamente medicale, diferentiindu-se astfel fata de competitorii din domeniu.

Obtinerea certificarii ISO 13485 intareste relatia companiei cu clientii sai curenti, fiind de asteptat ca baza de consumatori potentiali sa se largeasca semnificativ dupa acesta performanta.

Joining Technologies a fost auditata de American Register Systems (ARS) in decembrie si a fost instiintata ca a indeplinit toate cerintele standardului ISO 13485 pe 15 ianuarie 2013.

Auditorul a fost impresionat de performantele companiei, declarand ca “ orientarea spre client este evidenta in cadrul intregii organizatii.”

Auditul formal a inclus o trecere in revista a promovarii si diseminarii cerintelor reglementatoare cum ar fi responsabilitatea manageriala, controlul conditiilor de munca pentru asigurarea sigurantei produsului, managementul riscului, stabilirea activitatilor de control in cadrul procesului de dezvoltare a produsului, specificarea cerintelor caracteristice proceselor de inspectie, trasabilitate, documentare si validare. (onlinetmd.com)

30th January 2013 - Prestator de servicii de sudura speciala obtine standardul ISO 13485 » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE